Tekst som har fått en stjerne av John Larsen:

Viser 1 til 2 av 2:

Elsker bøker som er blanding av historie og fiksjon. Denne boka leste jeg for mange år siden, og det at jeg husker den og har savnet den gjør det til en fantastisk bok for min del.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette er ingen lettvint selvhjelpsbok. Denne er grundig og fagorientert. En svært nyttig bok for alle som enten har vokst opp i en dysfunksjonell familie, som har et forhold til noen som har, eller som kjenner noen som har. Altså, de aller, aller fleste.

Avhengighet og medavhengighet trenger ikke å ha med alkohol eller stoff å gjøre. Avhengighet har ofte sin bakgrunn i manglende kjærlighet og dårlig selvbilde, og man kan bli avhengig av alt fra arbeid, shopping, pengebruk, til kontroll over det meste. Og boken nevner et typisk trekk, nemlig at det er de rundt og ikke personen selv som ser avhengigheten. Personen selv vil naturlig velge å bortforklare eller benekte enhver form for sykelighet.

Boken har en kristen tilnærming med utgangspunkt i kristne psykiatere i USA. Likevel er det fullt mulig å få maks utbytte av boken selv om man ikke deler det kristne livssynet.

Boken kunne godt være litt ryddigere skrevet. Flere illustrasjoner omtales, så hvorfor er de ikke tegnet eller avbildet? Det er fristende å skrive en kortere bok av denne, et slags sammendrag. Da ville den blitt helt topp.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Anne Berit GrønbechLinda SolheimAtmanTone HCaroline Ekornes JohannessenAnjaVannflaskeMartine (@martineleser)Tove AlmaInger Johanne SæterbakkSolErlend Risvik PaulsenLibraritas vIngunn SmgeTor GeirTone SundlandCamilla RødjeAnne-Stine Ruud HusevågSiv ÅrdalAndreas BokleserToveKay NilsenHelena EJenny Dahl BakkenJan Arne NygaardSSBBeathe SolbergIdaKnut SimonsenRufsetufsaSimen "Boktimmy" IngemundsenIna Elisabeth Bøgh VigrePirelliBjørn SturødSverreLisbeth Kingsrud KvistenTore OlsenGro-Anita RoenVivian M.