Tekst som har fått en stjerne av Sissi:

Viser 1 til 7 av 7:

Elsker bøker som er blanding av historie og fiksjon. Denne boka leste jeg for mange år siden, og det at jeg husker den og har savnet den gjør det til en fantastisk bok for min del.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leste hele serien i 1990 - 1993 ved siden av universitetsstudier. Ble opprinnelig anbefalt bøkene av en kjæreste, og jeg var trollbundet fra første bok. Kos deg masse! Jeg kommer til å lese dem på nytt, helt sikkert. Det er fortellergleden og livet i bøkene som er så fascinerende, og da er det helt greit å lese dem mer enn en gang. :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Aldri i verden trodde jeg at jeg skulle like denne boken. Lettlest og fanger leseren. Spesielt spennende er det at handlingen er i Norge (starter i Trondheim). Det skjer ikke spesielt mye, men det er spennende å lese om hvordan det var da pesten var i Norge og hvordan mennesker måtte leve fra hånd til munn. Endelig har jeg funnet en serie jeg også ''følger''.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg elsker virkelig den serien, spesielt denne boka. Har ikke kommet så veldig langt, bok 17, men men. de er helt fortyllende! <3 jeg blir helt trollbundet, jeg ;P Jeg har lest den første minst fem ganger, enda jeg ikke har lest halvparten av serien enda. Og jeg gråter og ler om meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fortellingen er helt fantastisk! Jeg fikk leseglede-følelsen tilbake (Som jeg hadde mistet) og leste ferdig hele boken på to dager. (Jeg var bare 10 år gammel da) Det er en bok som jeg anbefaler til alle. Jeg lo, gråt og hadde en fantastisk tid når jeg leste den, den er definitivt favorittboka mi.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg satt å hulket på slutten av denne boken. Historien om Sol Angelica er fantastisk og hun ble fort en av mine favorittkarakterer.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg forelsket meg i sagaen om isfolket etter denne boken. Levende og spennende. En fantastisk serie.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Julie StensethLyriaMarit HåverstadNeraDanielCarine OlsrødAstrid PedersenConnieSiv ÅrdalTove Obrestad WøienNina M. Haugan FinnsonTone HDinaMonica CarlsenNorseBattleFairyRagnar TømmerstøChrissieReadninggirl20Tonesen81AjiniakraHilde VrangsagenNorahTurid KjendlieLisbeth Kingsrud KvistenJakob SæthreTheaKikkan HaugenBård StøreKjerstiAkima MontgomeryEileen BørresenAnn Helen EVivian M.Harald KDolly DuckYlvaMaikenTor VinterVannflaskeHeidi