Tekst som har fått en stjerne av Kristin Aamodt:

Viser 1 til 4 av 4:

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg fant noe av det samme som en annen leser: jeg elsket boken uten helt a forsta hvorfor. Stillferdig, men intenst pa samme tid.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Et godt ekteskap sleper en lang hale med gode minner etter seg. Et enkelt ord eller en gest, et tonefall kan fremkalle så mange erindringer. Laurie og jeg hadde flørtet på denne måten i over tretti år, helt siden den dagen vi traff på hverandre og begge ble litt stormforelsket. Det var selvsagt annerledes nå. Når man er femtien, er kjærlighet en langt mer lavmælt affære. Vi drev sammen gjennom dagene. Men vi husket begge hvordan det begynte, og selv nå, når jeg som middelaldrende tenker på den strålende, unge jenta, kjenner jeg fortsatt et stikk av forelskelse. Det er fortsatt der, det lyser opp som en signallampe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette var en herlig liten sak. Epostromaner fungerer ikke alltid spesielt godt, men disse to karakterene traff blink. 13-åringen i familien likte den veldig godt, og selv om den er solgt inn som en ungdomsroman kommer den garantert også til å falle i smak hos eldre lesere. Nydelig, morsomt, sårt og ømt om ungdom, kommunikasjon og litt om kjærlighet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

BoktimmyJohn LarsenAneKarin BergKathrineRune U. FurbergKristin F. Jørgensenrobertas draksasWenkeStjernekastThina NordtveitElin FjellheimLars MæhlumBjørg  FrøysaaAnne LisebokxlesersiljehusmorAgnethe Katarina LandreAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMichelle EngelEivind  VaksvikPirellimoiraMariarMeta ♤ Lady CimmerianMonica CarlsenEmilie Siljuberg KlevenCatrine Olsen ArnesenSunniva83Julie StensethLibrosaurus vgretemorSverre HoemBertyAjiniakraDaffy EnglundCathrine Marie HansenHildeE .Eli HagelundIngrid Urdal Støle