Tekst som har fått en stjerne av Ingvild:

Viser 1 til 3 av 3:

Helt enig, viktig bok. Den sto i hylla hjemme da jeg var liten. Før jeg tok den fram og leste den, trodde var jeg sikker på at den måtte handle om en mann som ikke ville gifte seg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det går jo også an å kjøpe brukte pocketbøker og innbundne. Jeg er ofte på bruktbutikker som Fretex, Shalam og andre steder og der kan du få kjøpt bøker fra 10 kr og oppover og da får du en del for en 1000 lapp. Jeg har funnet mange kjente og gode bøker der, det er kanskje ikke de nyeste du får kjøpt der men sannelig er ikke mange eldre bøker fullt på høyden da.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvorfor akkurat denne boka har fått så enormt mye oppmerksomhet, er meg en gåte. Joda, jeg syntes den var ålreit mens jeg leste den, men ikke SÅ spesiell at den skulle fortjene en haug med priser - til fortrengsel for andre og - etter min mening - mye bedre bøker. Jeg ble skuffet. Var dette alt?

Godt sagt! (17) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Tove Obrestad WøienAnniken RøilTine SundalTurid KjendlieJan-Olav SelforsElinBeHegeLars MæhlumLesevimsaTrygve JakobsenAnniken LSolveigTrude JensenBookiacMarianne  SkageTom-Erik FallaMarit HåverstadRufsetufsaGro-Anita RoenIngvild SVannflaskeHarald KLeseberta_23Kristine Oseth GustavsenEvamgeKarin BerggretemorBjørg L.Kirsten LundDolly DuckHeidi LYvonne SandbergLisbeth Kingsrud KvistenHilde H HelsethTorill Elisabeth RevheimHeidi HoltanJakob SæthreBeathe SolbergJulie Stenseth