Hay Lin havner i landet Windmor. Her regjerer den mektige Vindmakeren, herskeren over landets vinder. Han har mistet kontrollen over vindene, og nå trenger han Hay Lins hjelp før en katastrofe inntreffer.
Sent en kveld mens jentene er på vei hjem, får de til sin store overraskelse se himmelen åpne seg over hodene deres. En sterk vind slår dem til jorden, og i den sirkelrunde åpningen ser de et menneskeliknende vesen med grønn hud. Hay Lin bruker de magiske kreftene sine og tvinger vinden tilbake. Men en ny og enda sterkere vind løfter henne inn i sirkelen, som lukker seg bak henne.
Hay Lin havner i landet Windmor, som regjeres av den mektige Vindmakeren - herskeren over landets vinder. Nå har han mistet kontrollen over vindene og trenger Hay Lins hjelp før en katastrofe inntreffer ...
Forlag Damm
Utgivelsesår 2005
ISBN13 9788204116673
EAN 9788204116673
Serie W.I.T.C.H.
Genre Fantastisk litteratur
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketJeg ønsker å lese mer nordisk litteratur innenfor disse sjangrene. Her har jeg lest altfor lite, og har dermed lite kunnskap til forfattere, så kom gjerne med forslag :)
Har bare med en bok for hver forfatter, slik at jeg kan få med flest mulig forfattere.