Vetle og Vilde er to naturvetter som går seg vill i en mystisk og litt nifs skog. Der møter de etter tur sine slektninger fra eventyrene, tusser og nisser, nøkk og hulder, fossegrimer og troll. For de er kommet til Skogen bakenfor skogen, og til slutt blir de lukket inn i selveste Berget Det Blå. En bok som vever sammen tradisjon, spenning og fantasi.
Forlag Friluftslivets fellesorganisasjon
Utgivelsesår 1995
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketEtter å ha lest Kaoshjerte av Lise Grimnes og Hulder av Tonje Tornes er jeg på vei inn i en tilstand av besettelse av huldrer generelt, og lager derfor en liste med skjønnlitteratur hvor dette mytiske vesenet i større eller mindre grad spiller en rolle.
Hjelp meg gjerne med å fylle på flere titler! Har skuffende få hittil.