Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I denne boka tar kokken Geir Skeie oss med på en matreise gjennom livet sitt, fra favorittoppskriftene han hadde som tiåring, til mer avanserte retter. Han forteller også om inspirasjon og veien fram mot seieren i Bocuse d'Or, verdensmesterskapet i kokkekunst 2008. Boka inneholder varierte oppskrifter som er tilpasset både barn og øvede gourmeter. Har register og oversikt over ord og uttrykk.
Omtale fra forlaget
Verdensmesterens kokebok. Lag mat med verdensmesteren i kokkekunst 2009. I boken kan barn øve seg på Geir Skeies favorittoppskrifter som tiåring, mens de kjøkkenvante kan bryne seg på de avanserte rettene mot slutten av boken.
Forlag Skeie Metro forl.
Utgivelsesår 2009
Format Innbundet
ISBN13 9788299810500
EAN 9788299810500
Omtalt person Geir Skeie
Språk Bokmål
Sider 191
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
9 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket