Vendepunkt

av (forfatter), Ingunn Norheim (foto) og Kristine Osvold (foto).

Publica 2019 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Dette er forfatterens ærlige historie som offer for psykisk vold og mobbing i en partnerrelasjon, og hvordan hun overlevde de ekstreme påkjenningene hun ble utsatt for. Dette er også beretningen om vendepunkt, men mest av alt deler forfatteren raust fra sin vellykkede rehabilitering etter at hun slapp fri, der kombinasjonen av å være løsningsorientert og aktivt ta i bruk sanseapparatet, var suksessfaktoren.

Bokdetaljer

Forlag Publica

Utgivelsesår 2019

Format Innbundet

ISBN13 9788293641766

EAN 9788293641766

Genre Biografisk litteratur

Omtalt person Ingunn Norheim

Språk Bokmål

Sider 75

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingunn Norheim
"Vendepunkt"

Dette er forfatterens egen historie om hvordan hun opplevde å være utsatt for psykisk vold og mobbing i en partnerrelasjon, og hvordan hun overlevde påkjenningene hun ble utsatt for. Dette er også beretningen om et vendepunkt, men mest av alt deler forfatteren raust fra sin vellykkede rehabilitering etter hun slapp fri, der kombinasjonen av å være løsningsorientert og aktivt ta i bruk sanseapparatet, var suksessfaktoren.

Boka er forfatterens fortelling om å leve i et samliv med psykisk vold, mobbing og manipulasjon. Hun deler raust av sine egne opplevelser, og forteller hvordan hun kom seg videre etter at hun endelig kom seg ut av forholdet. Denne boka bør du lese hvis du selv er i et slikt forhold, eller er på vei ut av et. Mange vil kjenne seg igjen i hvordan en psykopat går frem for å nå sine mål.
Forfatteren forteller hva hun gjorde for å komme dit hun er i dag. Skal en ut av et sånn forhold er dette ei god bok å lese, for i en slik prosess er det verdifullt å høre historier fra andre som har opplevd det samme, samt å søke profesjonell hjelp. Jeg har selv sett i nær relasjon hva en sånn person kan finne på av f...skap for nå sine mål, og de er dessverre ikke lette å gjennomskue. Når du har lest denne boka, vil du nok forstå bedre hva en av dine venner mente når hun snakket om hvordan eksen virkelig var ...
Boka er lettlest og enkel, men allikevel viktig for de som trenger hjelp og veiledning for å bli fri fra en psykopat. Forfatteren deler sine erfaringer om hvordan hun endret seg fra å være nedbrutt, til å endre adferd for å komme seg dit hun er i dag. Jeg likte boka veldig godt, så kjenner dere noen i et slikt forhold; les den og anbefal den videre. Ingen fortjener å bli utsatt for en slik person!
Dette er første boka i en trilogi, og jeg ser allerede frem til neste bok. Besøk også gjerne forfatterens hjemmeside www.mittvendepunkt.no

Karakter: En sterk firer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket