Boka diskuterer de sosialpolitiske kursendringene som gjør seg gjeldende i dag og belyser konturene av norsk sosialpolitikk i de nærmeste årene. Sosial- og helsepolitikk er et bredt, sammensatt fagområde. Det overordnede siktemålet med boka er å gi et begreps- og kunnskapsmessig grunnlag for å forstå norsk sosialpolitisk utvikling i et bredt historisk og samfunnsmessig perspektiv. Boka retter seg mot studenter innen helse- og sosialfagutdanninger. Med register.
Velferdsstaten i endring diskuterer de sosialpolitiske kursendringene som gjør seg gjeldende i dag og belyser konturene av norsk sosialpolitikk i de nærmeste årene
Helse- og sosialpolitikk er et bredt, sammensatt fagområde. Boka har en tverrfaglig tilnærming, og det overordnede siktemålet er å gi et begreps- og kunnskapsmessig grunnlag for å forstå norsk sosialpolitisk utvikling i et bredt historisk og samfunnsmessig perspektiv.Siden 2005 har det skjedd en rekke endringer - store og små innenfor den norske velferdsstaten. Dette vil gjenspeiles i alle kapitlene i boka. De største endringene knytter seg nok til NAV-reformen, men også litteratur og tallmateriale er ajourført.
Forlag Gyldendal akademisk
Utgivelsesår 2009