Connor Storm og de andre sjørøvervennene nyter fridager med sol og fest. En dag bestemmer de seg for å lære fridykking. Men det skal vise seg at livet under vann er langt farligere enn de hadde sett for seg.
Mens vi venter på tredje bok i Vampirat-serien ... Serien Vampirater er allerede en stor suksess i de landene den utkommer, og leserne kan knapt vente på neste bok i serien. Derfor skrev forfatteren en ekstra bok, utenom serien, til "World Book Day" i England i mars i år. Og siden vi unner våre lesere den samme bonusen, kommer boken selvsagt på norsk også. "Dødens dyp" er vesentlig tynnere og billigere enn hovedbøkene i serien, men minst like spennende! Da Connor Storm og hans sverdsvingende sjørøverkamerater endelig får noen fridager, er det bare fest, solskinn og eventyr som står i hodet på dem.Mannskapet om bord på Lorelei ser ut til å kunne tilby dette og mer til. Snart er Connor og gutta ivrig opptatt med å lære fridykking i denfascinerende verdenen under havet. Men sjørøverne er på dypere vann enn de selv skjønner. Undervannsverdenen er farlig .; og det krever mer enn mot og styrke for å slippe unna med livet i behold ...Serien er en stor suksess i England, og de to bøkene som hittil har utkommet, har ligget på bestselgerlistene siden de utkom.Det er planlagt åtte bøker i serien.Bøkene utkommer i 15 land.Den første boka i serien; Havets demoner, utkom på norsk i septemer 2006. Bok nr. 2; Fryktens tidevann, utkommer medio mai.Dødens dyp er skrevet til "World Book Day" i mars i år, og er frittstående historie. Den norske utgaven vil foreligge i september i år.Dødens dypvil både være en "ventebok" for dem som har lest de to første bøkene i serien, og vil også kunne nå nye lesere. Bonusmateriale .; tynn og billig i paperback .; en uimotståelig kombinasjon både for fansen og nye lesere!
Utgivelsesår 2007
ISBN13 9788205376762