Dette er historien om Annika Östberg som i 1981 ble arrestert for to mord hennes kjæreste beviselig hadde begått. Hun ble i 1983 dømt til fengsel på livstid for å ha bistått kjæresten Bob Cox med å drepe en bareier og en politimann i USA i 1981. Hun satt i et av Californias verste kvinnefengsler. Lydboka baserer seg på boka som kom ut mens hun fortsatt satt i fengsel. Hun søkte fire ganger om å få en tidsbestemt dom og om å få sone resten av dommen i Sverige. Daværende statsminister Göran Persson tok i 2001 opp saken med president George W. Bush. I mai 2007 diskuterte daværende statsminister Fredrik Reinfeldt saken med Californias guvernør Arnold Schwarzenegger. 8. april 2009 ble Annika Östberg endelig overført til Sverige for å sone resten av dommen der. Hun ble løslatt 2. mai 2011.
Utgivelsesår 2023
Format Lydfil
ISBN13 9788202791063
EAN 9788202791063
Omtalt person Annika Östberg
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket26 bokelskere følger dette verket.