Dette er den tredje boken i serien CLUE. Clue er engelsk og betyr ledetråd, spor for å løse en gåte. I tillegg er CLUE satt sammen av forbokstavene til hovedpersonene i serien: Cecilia, Leo, Une og hunden Egon. Skutebukta er inntatt av et stort filmteam, medlemmer fra to beryktede MC-klubber og den mystiske Fuglemannen - samt andre gjester på pensjonatet Perlen. Det kreler av folk og etter at det filmes en stor eksplosjon på havet borte ved Fjelltangen, kommer det ufyselige ting opp til overflaten. I tillegg til dette får CLUE-etterforskerne ferten av at det holdes noen hemmelige fredssamtaler mellom de to MC-klubbene. Kan det som skjer i kulissene under filminnspillingen ha en sammenheng med det som skjuler seg under vann?
Forlag Canoa
Utgivelsesår 2020
Format Lydfil
ISBN13 9788284190907
EAN 9788284190907
Serie Clue (3)
Genre Politi og detektiver Spenning
Lier Horst har skrevet en fabelaktig krimserie for barn og ungdom. Både sønnen på 9 og barna i 7. klasse elsker dem. Dette er den tredje i serien og følger fint på de to første. Språket er litt enklere og mindre blodig enn voksenbøkene. Men spenningen og plottet er fullt ut til stede.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket114 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketBokblink Barn er en presentasjon av nyere litteratur for barn i aldersgruppen 0-12 år (Billedbøker, barnebøker, ungdomsbøker og apper). Arrangøren var Vest Agder Fylkesbibliotek sammen med 4 lektører, 7 og 8 mai.