Under nordkorset

en apokalypse

av (forfatter).

Pyramideforlaget 1998 Innbundet

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

En kjærlighetshistorie i nåtid, med et derpå følgende følelsesmessig sammenbrudd fører forfatteren til en samisk sjaman. Sjamanen forteller at for å bli frisk igjen må forfatteren dra på en "sjelsreise" tilbake i tiden til den gang før Atlantis sank i havet. En del av sjelen hennes er i Atlantis underverden. Den må hun finne. "Reisen" begynner, og forfatteren forteller hva hun opplevde i Atlantis og om hvordan hun ble et helt menneske igjen.

Omtale fra forlaget


Boken beskriver Atlantis-epokens siste dager, den gang Norge var en høytstående åndelig sivilisasjon. Den "hvite by" Alta med sitt Universal-Akademi, og det sjamanistiske Saivo, trakk til seg mennesker fra en hel verden, som ønsket kontakt med de reneste guddommelige energier.

Møtet med en sjaman i nåtid, bringer bokens jeg-person inn i en sjele-reise, tilbake til den gang. Til Atlantis-epokens siste dager, da verden skalv av forferdelse og alles øyne var rettet mot himmelen. Tilbake til Saivo for å finne sin sjels fragmenter.


Bokdetaljer

Forlag Pyramideforlaget

Utgivelsesår 1998

Format Innbundet

ISBN13 9788299417815

EAN 9788299417815

Språk Bokmål

Sider 243

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Kjærlighetens veier er uranskalige. Sjelene søker mot hverandre av så mange årsaker som er skjult for det menneskelige øye. Vi vet bare det vi ser, og ser bare det vi tror. Innimellom det eksisterer en helt annen verden. En verden av karmiske bindinger som leder oss ut på de sorteste dyp, og inn i de mest innfløkte mønster av sorg og glede. Husk min kjære, at det finnes grader av alt, og at man skal følge kjærligheten dit den viser vei

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

4 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket