Julies mor er fotograf, og Jonas' far er journalist. De jobber sammen i sensasjonsbladet FFF. De to tenåringene traff hverandre da foreldrene tok dem med på reportasjetur til Vietnam. De voksne ble kjærester, og Jonas og Julie gode venner. Denne gangen skal FFF ha en reportasje om norske rikmannsbarn på langhelg på en vingård i Toscana. Julie og Jonas blir med på fødselsdagsfest i det mystiske Caiano-huset, der uhyggelige ting skal skje. De har allerede fått nyss om det før de reiste, fra den merkelige detektiven Harry Grøn.
Forlag Samlaget
Utgivelsesår 2003