Bokens tema er en gutts stormfulle ferd fra barndom, gjennom pubertet og inn i det voksne liv. Det er en bildungsroman, men de pedagogisk-psykologiserende undertoner et slikt begrep kan fremkalle, savnes her. Det er en beretning fra et miljø og samfunn som er radikalt annerledes enn vårt.
Utgivelsesår 1994
ISBN13 9788205224711
EAN 9788205224711
Serie Mini-Vita
Omtalt sted Brasil
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket9 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketHeime hadde eg liggande ein del av desse bøkene, så eg tenkte eg skulle sette dei opp i ei liste.. så her er lista, lest og ulest..
Bøker utgitt i Gyldendal sin serie kalt vita, vet man ikke hva man skal lese er det bare å plukke en herfra.