Boka er ei samling av det forfattaren sa og skreiv i tida før og like etter Det 7. klima kom ut. Artiklane her er ikkje svar på kritikk, dei visar fram eit språk. Forfattaren viser korleis samfunnet har gått frå industrikultur til kulturindustri; det er ikkje lenger arbeid, men kommunikasjon som er det ordnande og styrande prinsippet.
Forlag Samlaget
Utgivelsesår 2003
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket16 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketEssaysamlingar! I første omgong berre det eg sjølv har lest, kom gjerne med anbefalingar eg klør etter å lese fleire essays..