Forlag Oktober
Utgivelsesår 2025
Format Lydfil, 248
Språk Norsk bokmål
En krimhistorie med mystiske personer og hendelser på et pensjonat i Frankrike er rammefortellingen her, men viktigst er det som skjer inne i hodet til hovedpersonen Kerstin. Faren er død, det er slutt med kjæresten, og sorgfull søker hun tilflukt på pensjonatet. Her opplever hun mye uforklarlig, men har vansker med å skille mellom hva som er virkelighet og hva som er drømmer. Med alle grublerier og tankesprang gjennom boka hadde jeg vansker med å holde på interessen, men fikk likevel lyst til å lese boka igjen etter å ha hørt intervju med Rune Christiansen i Åpen bok/NRK!
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketKanskje var den kalde sannheten den at man ikke la noe til hverandres liv ved å forlove seg, gifte seg, knytte seg til hverandre, kanskje man i stedet trakk fra noe, kanskje man rett og slett reduserte hverandre.