Toscana

en kulinarisk reise

autentiske oppskrifter fra Toscana

av (forfatter), Peter Johnson (illustratør) og Michael Freeman (illustratør).

Grøndahl og Dreyer 1996 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

6 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Praktkokebok som inneholder 250 oppskrifter på tradisjonelle matretter fra Toscana. Forteller også om regionen Toscana i et kulturelt og historisk perspektiv.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Grøndahl og Dreyer

Utgivelsesår 1996

Format Innbundet

ISBN13 9788250422636

EAN 9788250422636

Omtalt sted Italia

Språk Bokmål

Sider 256

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

6 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Lister som inneholder dette verket

Bor nå 3 uker i en liten fjell landsby; Vico Pancellorum utenfor Lucca. Har lest endel før og nå under oppholdet. Det handler mye om god mat...


Godt sagt! (0) Varsle Svar