Haugli (f.1927) ble utdannet til jurist i 1954 og har forsvarets høyskole. Han startet som politikonstabel i Tromsø etter krigen, ble deretter politifullmektig, byfogd, byrettsjustitiarius og tilslutt politimester i Oslo fra 1985 til 1994, med mandat til å rydde opp i forholdene ved kammeret. Her skildrer han hverdagen fra årene som politimester i hovedstaden.
Utgivelsesår 1995
ISBN13 9788203261053
EAN 9788203261053
Omtalt sted Oslo
Omtalt person Willy Haugli
Dette er en bok skrevet av tidligere politimester i Oslo. Her forteller han i klartekst om maktspillet og unnfallenheten politikerne og enkelte ledere viste når det gjaldt organisert kriminalitet fra utenlandske bander. Ingen ville ta ansvaret. Ingen ville høre på når politimesteren kom med advarsler om hva som var i ferd med å skje om det ikke ble tatt grep. Og dette skjedde. Etter at Haugli gikk av. Utenlandske bander har fått et solid fotfeste i Oslo, og i resten av de store byene i Norge. Politiet er, som Haugli fryktet, blitt liggende på etterskudd. Les boken, bli klok!