Dette er en bok skrevet av tidligere politimester i Oslo. Her forteller han i klartekst om maktspillet og unnfallenheten politikerne og enkelte ledere viste når det gjaldt organisert kriminalitet fra utenlandske bander. Ingen ville ta ansvaret. Ingen ville høre på når politimesteren kom med advarsler om hva som var i ferd med å skje om det ikke ble tatt grep. Og dette skjedde. Etter at Haugli gikk av. Utenlandske bander har fått et solid fotfeste i Oslo, og i resten av de store byene i Norge. Politiet er, som Haugli fryktet, blitt liggende på etterskudd. Les boken, bli klok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hmmm.....men kunne Willy Haugli stoppet utenlandske bander? Er ikke dette et omseggripende fenomen i hele Europa? Har andre politimestere i andre byer stoppet dette?
Husker bare Willy Haugli som opponenten til Stein Lillevolden og resten av blitzerne på åttitallet... Det du skriver, får det til å høres ut som en skikkelig besserwisser-bok, "hva var det jeg sa!" Men det betyr jo ikke at han ikke har rett :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

AtmanInger Johanne SæterbakkMette-MAnn Marlen EngerMerethe SolstadKirsten LundmgeSynnøve H HoelLisbeth Kingsrud KvistenMarianne  SkagePer HellemBjørg Marit TinholtRisRosOgKlagingBertyRandi Annie FramnesTonesen81andreas h. o.Akima MontgomeryLibraritas vJulie StensethMartine (@martineleser)Eileen BørresenTone SundlandKarin BergJohnny OlsenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMonica CarlsenSigrid NygaardMarianne MLesevimsaGladleserThomas KlakeggEli Svendsen Heie HaugerudAlice NordliJohn LarsenFinn Arthur JohansenLinnOlaugGjermund  HaugeElin Skjereng