Omtale fra forlaget
To av Londons mest kjente kokker, de gode vennene Antonio Carluccio og Gennaro Contaldo, har reist tilbake til hjemlandet for å gjenoppta forbindelsen med sin kulinariske arv, utforske gamle og nye tradisjoner og avdekke sjelen i italiensk gastronomi. Med sine mer enn 100 fristende oppskrifter går denne boken bakenfor klisjeene og viser oss ekte italiensk mat. Den skildrer et fascinerende møte mellom klassiske retter og ingredienser på den ene siden og moderne endringer og impulser på den andre. Fra tid til annen gir forfatterne oss et glimt av sin innsikt i Italia før og nå. Vi får oppleve deres humor, kunnskaper, nysgjerrighet og, ikke minst, lidenskapen de deler for god, lettlaget mat.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2012
Format Innbundet
ISBN13 9788203390234
EAN 9788203390234
Språk Bokmål
Sider 208
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket