Til odel og eieer femte kriminalroman med Knut Moen i hovedrollen. Moen blir sendt ut for å etterforske omstendighetene rundt et selvmord i hans barndoms bygd på Hadeland. I løpet av etterforskningen rammes bygda av ytterligere to selvmord. Er det en selvmordsepidemi på gang, eller er det andre årsaker til tragedien som rammer et lite bygdesamfunn? Hva med odelsretten, som mange mener er gammel urett?«Høstens beste krim. Finnes det en godt bevart hemmelighet blant norske krimforfattere, må det være Jørgen Gunnerud.»Kurt Hanssen, Dagbladet
Forlag Kolon
Utgivelsesår 2023
Format Lydfil
ISBN13 9788205595767
EAN 9788205595767
Serie Knut Moen (5)
Genre Politi og detektiver Krim
-Er du klar, Moen? Knut Moen nikket. -Æ tviler. Det er faen, steinhakke mæ det verste æ har sedd. Bak ham stakk de buskete øyenbrynene til Grødaland fram bak døra. -Pass munnen din Paul når vi er ilag med de døde. Paul Botten snudde seg. - Bannskapen er en del av min natur, Peder. Han fortsatte henvendt til Moen: - Peder tror at vår herre er fra Rogaland som han sjøl.