The world atlas of wine

av (forfatter) og Jancis Robinson (forfatter).

Mitchell Beazley 2013 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (2 terningkast.)

29 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

"Immense and beautiful - almost drinkable" -- Midweek, BBC Radio 4 "Simply superb work... buy it if you like wine at all." -- Victoria Moore, The Telegraph "If I owned only one wine book, it would be this one. And this edition, please." -- Andrew Jefford, DecanterFew wine books can be called classic but the first edition of The World Atlas of Wine made publishing history when it appeared in 1971. It is recognized by critics as the most essential and authoritative wine reference work available. This seventh edition will bring readers, both old and new, bang up to date with the world of wine.Much has changed since the last edition of the Atlas in 2007. Changes in climate, in winemaking technique, in fashion, and in where wine is grown over the past years are all reflected in this new edition. The move away from more predictable international grapes and towards less familiar, local varieties is a noticeable trend. Wine that expresses its precise location is once more to the fore, meaning that an Atlas that allows the reader to understand a region's geography is more necessary than ever. The increasing importance of cooler-climate regions as the effects of climate change become more apparent and the growth of China, not just as a consumer of wine but also as a grape-grower and wine producer, are just two of the many other developments covered.The Atlas is renowned for its superb cartography and this seventh edition has 215 unique maps. Dynamic wine regions such as coastal Croatia, Khaketi in Georgia, Canterbury in New Zealand, Swartland in South Africa, Northern Virginia in the US , and Ningxia in China are examples of just some that are covered in detail for the first time. Hugh Johnson and Jancis Robinson, the world's most respected wine-writing duo, have again joinedforces to create a classic that no wine lover can afford to be without.

Bokdetaljer

Forlag Mitchell Beazley

Utgivelsesår 2013

Format Innbundet

ISBN13 9781845336899

EAN 9781845336899

Språk Engelsk

Sider 400

Utgave 7

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 2 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

29 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Du vil kanskje også like

  • "Verdt å vite om vin" av Arne Ronold
  • "Mat og vin i utsøkt harmoni" av Gastronomisk Institutt
  • "Enkelt og perfekt - bagateller for alle" av Eyvind Hellstrøm
  • "Inn med sølvskje - Bagatellemat gjort forståelig" av Eyvind Hellstrøm
  • "Den store asiatiske kokeboken" av Jane Bowring
  • "Enkle & perfekte menyer" av Eyvind Hellstrøm
  • "Året har ingen vår" av Alfred Hauge
  • "Norsk mat og kultur - en reise i landet vårt" av Arne Brimi
  • "Den store lyrikkboken - norske dikt gjennom tidene" av Ivar Havnevik
  • "Den nikomakiske etikk" av Aristoteles
  • "Symbolleksikon" av Hans Biedermann
  • "Rebeccakoden" av Ken Follett
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver