Forfatterens andre roman handler om Ted Wallace. Han er en gammel, grinete skjørtejeger og en mislykket dikter. Han har fått sparken fra jobben, og nå søker han tilflukt fra verdens problemer på godset til sin venn Lord Logan, hvor det imidlertid skjer en del mystiske ting.
Forlag Arrow
Utgivelsesår 1995
Genre Humor
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketHer mind, like her face, was fully made up.
Do those big hairy faggots who pose in magazines with leather collars round their dicks and rubber tubing up their cackalleys think of themselves as oppressed? Do gay men tarting themselves up for a night in a club whine about the vile sexism which insists they must be made attractive in order to be inspected like cattle? Do they hell.