Psykologen Igi Heitmann er forfulgt. På Grünerløkka i Oslo, der hun bor, sprayer noen navnet hennes på veggene, og kaller henne en morder. Likevel møter hun sammen med sin fargerike venninne Bella opp til en spektakulær kunstutstilling. Det er den skandaleombruste billedkunstneren Askes arbeider som nå har fått et permanent utstillingslokale. Utenfor utstillingslokalet står pornomotstandere og roper slagord, mens Aske selv ankommer i helikopter. Etter hvert dukker Igis mann Benny opp, sammen med datteren deres, Ida. Barnevakten har sviktet. Snart skjer rystende hendelser i rask rekkefølge. Ida havner bak en låst dør, og på en av de store videoskjermene inne i lokalet vises et mord.
Forlag Harvill Press
Utgivelsesår 2003
Serie Igi Heitmann (2)
Genre Politi og detektiver Krim
Omtalt sted Oslo
for så vidt helt ok- mye psykologi og derfor interessant men for langdryg og langtekkelig
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket86 bokelskere følger dette verket.