Forlag Tor Books
Utgivelsesår 2006
Format Hardcover
En solid science fiction bok, satt noen år etter Old Man's War. Det var mindre humor i denne, enn i andre bøker jeg har lest av Scalzi, men som alltid har han klart å skrive en engasjerende historie som er en fryd å lese.
Etter den overraskende bra første boken så var jeg veldig klar for en enda bedre andre bok i serien, men ble dessverre skuffet. Dette kan ha noe med at hovedkarakteren i første boken er ikke med og den lette, satiriske humoren er ikke til stede. Historien er også blitt mer politisk og det er ikke en fordel (er derfor jeg ikke er så glad i å lese Sci-Fi, det er mye uforståelig politikk).
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketLaget mest for min egen del, da jeg begynner å få så mange at det blir vanskelig å huske alle.
Men det er jo lov for andre å kikke, og bli misunnelige :-)
Alle er i hardperm, med mindre annet er notert. Listen vil bli oppdatert etter hvert.