Forfatteren mistet sin samboer og svigerfar i en bilulykke i 1988. I boka setter hun ord på sine følelser og erfaringer, og skriver åpent og personlig om sin vei gjennom sorgen.
"Kjære Linn Stokke I tyve år har jeg utsatt å skrive til deg for å takke for boken du skrev. Jeg hadde ikke lyst til å dele min sorg med andre fordi jeg trodde at det var bare jeg som kunne føle den. I din bok fant jeg at det var noen som følte akkurat som jeg. Det var så godt." - Utdrag fra leserbrev til Linn, 2011. Tanker fra en sorg er en enkel, direkte og tidløs bok om en sorg, som har vist seg å være til gjenkjennelse og støtte for utallige i over 20 år. Den benyttes ofte i terapeutisk sammenheng og er sitert i bøker som henvender seg til mennesker i sorg.
Forlag Unfolding books
Utgivelsesår 2011
Fine, sterke og såre tekster om hvor berg og dal-bane en sorg kan være, hvor kastet på deg den kan komme og hvor bunnløs den kan føles.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket9 bokelskere følger dette verket.