Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter hvor hovedingrediensene er grønnsaker, frukt og bær: Syltetøy, chutney, nedlagt frukt, pickles, drikker, kaker og desserter.
Omtale fra forlaget
Her finner du alle oppskriftene du trenger for å bevare sommerens frukter, bær og grønnsaker på krukker og glass. Boken viser deg hvordan du skal hermetisere, safte og sylte på gammeldagsvis, men med moderne og enkle metoder. Du får tradisjonelle og moderne oppskrifter på hjemmelaget solbærsaft og jordbærsyltetøy som smaker akkurat slik du husker fra mormors kjøkken. Som spennende tilbehør til høsten og vinterens middager kan du sylte squash, agurker, rødbeter, løk eller gresskar, og boken gir deg oppskrifter på en rekke urte- og krydderoljer.Boken har en praktisk spiral, og i denne "spiralserien" finnes følgende bøker: Pasta - en lidenskap, Asiatisk, Hot&Spicy.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 1999
Format Spiral
ISBN13 9788205255579
EAN 9788205255579
Språk Bokmål
Sider 173
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket