Jeremy mistet tidlig sine foreldre, og har siden vært opptatt av vennenes foreldre. Svigerforeldrene, som begge en gang var medlemmer av kommunistpartiet, har alltid fascinert ham. Etter noen års samliv, flyttet de hver til sitt. Nå ligger June Tremaine for døden, og det går opp for Jeremy at Bernard og Junes ekteskap rommer helt andre ting enn han hadde forestilt seg.
Jeremy mistet tidlig foreldrene sine og har siden vært opptatt av vennenes foreldre. Svigerforeldrene, som begge en gang var medlemmer av kommunistpartiet, har alltid fascinert ham. Etter noen års samliv flytter de hver til sitt. Hva gikk galt, hva skjedde? Nå ligger June Tremaine for døden, og det går opp for Jeremy at Bernard og Junes ekteskap rommer helt andre ting enn han hadde forestilt seg.«Vakkert skrevet og svært fengslende . en praktfull roman.»Los Angeles Reader«En brilliant bok.» The New Yorker
Utgivelsesår 2007
ISBN13 9788205377479
EAN 9788205377479
Turning-points are the inventions of story-tellers and dramatists, a necessary mechanism when a life is reduced to, traduced by, a plot, when a morality must be distilled from a sequence of actions, when an audience must be sent home with something unforgettable to mark a character's growth.
To believe everything, to make no choices, amounts to much the same thing, to my mind, as believing in nothing at all.