Malis liv tar en ny, dramatisk vending, og hun vet ikke om hun lenger orker å bære arvesyndens åk. Familien og vennene støtter henne og prøver å gi henne livslysten tilbake, men det er vevingen og barnebarna som blir hennes beste støtte i denne tiden. Stadig oftere søker hun ensomheten, hun trenger å være alene og tenke. Johannes er på skole i Orkdal og opplever sitt første møte med kjærligheten. Det skal vise seg å by på flere problemer enn han hadde trodd, og han må søke hjelp hos bestemoren.
Johannes nikket stumt og rettet ryggen. - E fekk meg ikkje til å fortæl det her heime, sa han lavt. - Men e orka ikkje bæra på det alæn hell ... - Da var det lurt at du kom hit, sa Mali og strøk ham over kinnet. - E seier ikkje noko vidar. - Tykkjer du e er eit dårleg menneskje, bessmor? - Nei, det tykkjer e ikkje, sa hun og klappet hånden hans. - Men du skal ha respekt for kjærligheta, Johannes. Den er det viktigast i livet.
Utgivelsesår 2013
ISBN13 9788202421861
EAN 9788202421861
Serie Arvesynd (26)
Genre Romantikk
Omtalt tid Etterkrigstiden
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket31 bokelskere følger dette verket.