Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken lærer deg å lage sushi med enkle grep. Tilberedning av alle nødvendige ingredienser forklares, samt teknikker for å lage tradisjonell, vegetarisk og blandet sushi. Den gir også en innføring i sushiens etikette. Har ordliste, handleliste og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Boken lærer deg å lage sushi med enkle grep. Tilberedning av alle nødvendige ingredienser forklares, samt teknikker for å lage tradisjonell, vegetarisk og blandet sushi. Den gir også en innføring i sushiens etikette. Har ordliste, handleliste og stikkordregister.
Forlag Dorling Kindersley
Utgivelsesår 2002
Format Innbundet
ISBN13 9780751336993
EAN 9780751336993
Omtalt sted Japan
Språk Engelsk
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket10 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket