Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka er ment til bruk i den daglige matlaginga, og har oppskrifter på mat fra norsk og internasjonal matkultur. Den har oppskrifter på supper, forretter, salater, grønnsakretter, pasta, paier, wok-, kjøtt-, fiske- og kyllingretter, desserter og brød. I tillegg inneholder den enkle ernæringsråd og tar for seg krydder og smakstilsetninger. Har register.
Omtale fra forlaget
Hva skal du lage til middag i dag?
Store norske kokeboka er en ny standardkokebok med alt du trenger av inspirasjon, veiledning og nok oppskrifter til å lage middag til fest og til hverdags i et helt liv.#11;Her er oppskrifter på alle de kjente kjære rettene, enkelt og oversiktlig presentert. I tillegg finner du oppskrifter og kyndig veiledning til å lage nye spennende retter; tapas, sushi, wok eller tandoori.
Grete Roede har også bidratt med oppskrifter til boka, spesielt for deg som ønsker et lettere alternativ.
Forlag Skolebokforl.
Utgivelsesår 2000
Format Innbundet
ISBN13 9788248900504
EAN 9788248900504
Språk Bokmål
Sider 411
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!