Boka er ment til bruk i den daglige matlaginga, og har oppskrifter på mat fra norsk og internasjonal matkultur. Den har oppskrifter på supper, forretter, salater, grønnsakretter, pasta, paier, wok-, kjøtt-, fiske- og kyllingretter, desserter og brød. I tillegg inneholder den enkle ernæringsråd og tar for seg krydder og smakstilsetninger. Har register.
Hva skal du lage til middag i dag?
Store norske kokeboka er en ny standardkokebok med alt du trenger av inspirasjon, veiledning og nok oppskrifter til å lage middag til fest og til hverdags i et helt liv.#11;Her er oppskrifter på alle de kjente kjære rettene, enkelt og oversiktlig presentert. I tillegg finner du oppskrifter og kyndig veiledning til å lage nye spennende retter; tapas, sushi, wok eller tandoori.
Grete Roede har også bidratt med oppskrifter til boka, spesielt for deg som ønsker et lettere alternativ.
Forlag Skolebokforl.
Utgivelsesår 2000