Star Wars

Jedi Academy

av (forfatter).

Scholastic Inc. 2013 Hardcover

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (2 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Bokdetaljer

Forlag Scholastic Inc.

Utgivelsesår 2013

Format Hardcover

ISBN13 9780545505178

Språk Engelsk

Sider 160

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 2 0 0 0

Bokomtaler

Roan Novachez har hele livet sitt drømt om å begynne på Pilotakademiet og komme seg vekk fra hjemplaneten, Tatooine. Når han får beskjed om at han ikke har kommet inn, er han livredd for at han må begynne på Planteakademiet på Tatooine. (Hvorfor ligger Planteakademiet på en ørkenplanet??) Heldigvis for Roan, får han et brev fra Yoda og Jediakademiet, som sier at han har fått en plass der i stedet. Dermed starter Roans første skoleår på Jediakademiet.

Jeg fikk Star War: Jedi Academy til bursdagen av en venninne, og det er en kjempesøt, liten bok. Boka er skrevet som om det er dagboka til Roan, og den bytter mellom små tegneseriestriper, dagbokinnlegg, emailer, brev og andre utklipp og bilder. Jeg likte godt måten boka var skrevet på, og den minner egentlig litt om En pingles dagbok av Jeff Kinney.

Karakterene var veldig søte, og det var gøy å se hvor mye trøbbel Roan klarte å komme opp i i løpet av et år. Siden det er en barnebok, var en del av karakterene ganske endimensjonale, men i Star Wars: Jedi Academy gjorde det ikke så mye. Det er ikke verdens mest seriøse bok akkurat, men det er en søt historie, og den er veldig underholdende. Jeg gleder meg til å se hva Roan og vennene hans finner på i neste bok.

Alt i alt likte jeg Star Wars: Jedi Academy godt, og det er en veldig søt historie. Det er en barnebok, men hvis man liker korte, ikke så veldig seriøse historier, er Star Wars: Jedi Academy et godt valg.

May the Force be with you!

Anmeldelsen ble opprinnelig publisert på bloggen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket