Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Kokeboken følger årstidene og inneholder oppskrifter på mat laget av sesongens råvarer. For hver årstid finner du en oversikt over sesongens smakspalett, samt oppskrifter på hovedretter, forretter, salater og søte retter. Bak i boken finner du kjøkkenråd og ordliste. Har register.
Omtale fra forlaget
Bruk sesongens friskeste råvarer, og lag den beste maten. Mat som er dyrket og spist i sin naturlige sesong smaker alltid best. I Spis det beste året rundt tar Annabel oss med på en reise gjennom årstidene, og med utgangspunkt i sin egen hage inspirerer hun oss til å bruke ferske råvarer og lage retter som inneholder det beste sesongene har å by på. Boken inneholder også nyttige tips om dyrking, behandling av råvarer og ernæring.Du kan se Annabel lage en rekke av rettene fra boken på www.annabel-langbein.comAnnabel Langbeins forrige bok, Annabels kjøkken, kom ut på norsk i 2007.
Forlag Versal
Utgivelsesår 2008
Format Heftet
ISBN13 9788281880382
EAN 9788281880382
Språk Bokmål
Sider 240
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket7 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket