Spekemat

av (forfatter) og Per Berg (forfatter).

Damm 2004 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

10 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder blant annet oppskrifter med spekekjøtt, informasjon om konserveringens utvikling og historie og om fremstillingsprosessene for den italienske Parmaskinken og Ibericoskinken. Har litteraturliste og register.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 2004

Format Innbundet

ISBN13 9788249607556

EAN 9788249607556

Serie Levende norske tradisjoner

Språk Bokmål

Sider 178

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket