Spekemat

av (forfatter).

Damm 2004 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (2 terningkast.)

12 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Om spekematens utvikling og kulturhistorie i Norge og i flere andre europeiske land, bl.a om den italienske Parmaskinken og den spanske Serranoskinken.

Boka har konkrete anvisninger om hvordan man i dag kan lage sin egen spekeskinke eller sitt eget fenalår.


Boka inneholder et stort antall oppskrifter på hvordan man bruker spekemat i dagens husholdning. Mange av rettene er inspirert av middelhavskjøkkenet.

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 2004

Format Innbundet

ISBN13 9788249607556

EAN 9788249607556

Serie Levende norske tradisjoner

Språk Bokmål

Sider 178

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 2 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Bøker jeg leser i 2025.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Sannheten på bordet - det du ikke får vite om maten din" av Niels Christian Geelmuyden
  • "Forbrytelse og straff" av Fjodor M. Dostojevskij
Alle bokanbefalinger for dette verket