Innhold: En forandring til det bedre / P.D. James; Silkeveien : Peter Wessel i Kurdistan / Aslak Nore; Nr. 17 / Unni Lindell; Hevn - post mortem / Kurt Aust; Havfruer / Chelsea Cain; Purgatorium / Tom Egeland; Fløy en liten påfugl / Anne B. Ragde; 12 rett / André Bjerke; Frihetens lenker / Stein Morten Lier; Et iskaldt farvel / Birger Baug; Megleren / Øystein Wiik; Elines arv / Kim Småge og Veggen / Torolf Elster.
Sommer er ferietid, badetid, krimtid. I denne samlingen av nye og klassiske krimnoveller finnes grøss og spenning for enhver smak, enten du er i parken, på reise eller på stranda. Novellene er skrevet av noen av landets beste krimforfattere, mange av dem spesielt for denne boken. Og i tillegg til en novelle av britenes krimdronning P.D. James, har boken en sommergave til norske lesere: en nervepirrende historie fra den amerikanske suksessforfatteren Chelsea Cain.
Utgivelsesår 2013
ISBN13 9788203353383