Omtale fra forlaget
Krem.no sine beste Tangzhong-triks!
Etter to tidligere boksuksesser kommer en av Norges største bakebloggere, Elin Vatnar Nilsen, endelig med sin tredje bok. Denne gangen handler det om den herlige, søte gjærbaksten - det mest populære og etterspurte temaet på bloggen hennes.
Forlag Egmont Publishing
Utgivelsesår 2019
Format Innbundet
ISBN13 9788242964465
EAN 9788242964465
Språk Bokmål
Sider 232
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketDenne metoden er japansk (hokkaido), men er mer kjent under tangzhong som er kinesisk. Grunnen er enkel baker/kokk tok med seg metoden til Kina.
Ovennevnte metode koker man melet til ca. 65 grader (man tar en del mel fra oppskriften + vann og koker dette under røring til det når temp 65 grader og settes tilside for å kjølne.
Jeg ble kjent med denne metoden da jeg var på jakt etter en spring roll oppskrift (Homemade egg roll wrappers).
Men denne metoden kalles Yudane - man skolder melet og deigen brukes etter 4 timer, eller neste dag i kjøleskapet.