Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Forfatteren forlenger sommerfølelsen med oppskrifter som speiler vårt mer avslappede forhold til livet i den lyse årstid. Fra italiensk antipasti og gresk meze til det spanske kjøkken, fra grillselskap til strandpiknik, fra marokkansk lammestek til karriduftende mauritiske scampi, fra høysommerens jordbær til sensommerens varme kvelder i hagen, fra lett lunsj til romantisk middag under augustmånen. Det handler om mat som er lett å lage og lett å spise. Har register.
Omtale fra forlaget
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9788202216443
EAN 9788202216443
Språk Bokmål
Sider 283
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket