Slik at mennesker blir glade

historien om Jon Gjedebo, skoletaperen som ble oljegründer og milliardær

av (forfatter).

Wigestrand 2012 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

.Ikkje oppflytt i 3. real på grunn av ringe resultat i skriftlege fag., sto det i Jon Gjedebos karakterbok. Dermed fikk den uregjerlige 16-åringen det formelle stempelet som skoletaper. Foreldrene tok affære umiddelbart og sendte ham via psykolog til pensjonatskole på Østlandet. Det ble begynnelsen på en snuoperasjon nesten uten sidestykke. .Slik at mennesker blir glade. beskriver hvorledes Jon Gjedebo via etableringen av Hitec blir en av landets mest suksessrike oppfinnere og oljegründere. Boka forteller historien om skoletaperen og ugangskråken som revolusjonerte oljeboringen til havs og ble milliardær. Arnt Even Bøe har arbeidet som journalist i hele sitt yrkesaktive liv, de siste 20 årene som oljemedarbeider, kommentator og lederskribent i Stavanger Aftenblad. Han jobber nå som frilansjournalist, forfatter og foredragsholder.

Bokdetaljer

Forlag Wigestrand

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9788281401297

EAN 9788281401297

Omtalt person Jon Gjedebo

Språk Bokmål

Sider 352

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Overfor venner hadde rasjonelle Jon i mange diskusjoner lenge hevdet at døden var den naturligste ting i verden, noe vi alle bare måtte lære oss å ta som en del av livet. Når gamle foreldre dør, var det derfor ikke sorg, men takknemlighet og gode minner som burde være den mest naturlige reaksjonen, mente Jon. Inntil han mistet sin far. Og fortalte vennene at sorgen og savnet gikk mye hardere inn på han enn han noen gang hadde forestilt seg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket