Skyggen av Mirabelle faller over ham. Den faller over flere. To kvinner forsvinner i Sønborg, to kvinner med en påfallende ytre likhet. Førstebetjent Arenfeldt blir satt på en sak der villsporene er mange og der en sjalu elsker opererer i kulissene. Skyggen av Mirabelle er en raffinert psykologisk krim hvor to parallelle historier spinnes sammen i et intenst drama. (Denne e-boken er en oppdatert og revidert nyutgivelse av en roman som utkom i 2004 og som ikke lenger er i handelen.) «Et meget sofistikert krimplot; sjelden har blind- og villspor vært mer velplassert.» (Aftenposten) «Man blir sugd inn i historien. Temperaturen stiger, og man vil hele tiden videre for å vite hva som foregår …. Psykologisk interessant og godt formet.» (Varden) «Et sinnrikt plot, med mange nivå.» (Bergens Tidende)
Forlag Pasadena forlag
Utgivelsesår 2024
Genre Politi og detektiver Krim
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket10 bokelskere følger dette verket.