Dette er boken om det storslagne kunstprosjektet Skulpturlandskap Nordland, der 36 kunstverk fra 36 internasjonalt anerkjente kunstnere er å plassert i 35 forskjellige kommuner i Nordland og Troms, over et område på 40 000 kvadratkilometer. Dette er utendørs kunst på sitt beste, med landskapet i Nordland som kulisser, der fjellandskapet, den arktiske naturen og den unike geografien til sammen danner de omgivelsene verkene er utstilt i. Småveier, hovedveier, passasjer, stier og åpne områder danner et nettverk av forbindelser som lar publikum besøke de stedene som er skapt av disse skulpturene. Boken utgies i forbindelse med Skulpturlandskap Nordlands 25-års-jubileum. Boken er både en kunstbok og en guidebok, med kart og nøyaktige koordinater for alle kunstverkene, og er ment å medbringes på tur av nysgjerrige besøkende, og er laget med et solid plastomslag som tåler nordnorsk natur og uteforhold.
Parallell tittel Artscape Nordland : presentation of an international art collection created between 1992 and 2015
Forlag Nordland fylkeskommune Uten tittel
Utgivelsesår 2017
ISBN13 9788293502036
EAN 9788293502036
Omtalt person Skulpturlandskap Nordland (prosjekt)
Språk Bokmål Flerspråklig Engelsk
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket5 bokelskere følger dette verket.