"Pitt kastet et blikk i speilet. Avstanden til terroristenes biler kunne ikke være mer enn tre hundre meter. Mer rakk han ikke å se, før en kule smadret speilbildet. "Ned på gulvet!" skrek han til de to i baksetet. De to kvinnene krøp sammen på det flate gulvet. Lily la en arm om Hala og tvang fram et tappert smil." I år 391 f. Kr. ble biblioteket i Alexandria ødelagt, men en liten gruppe menn greide å berge noen av de uerstattelige gjenstandene. I dypeste hemmelighet ble de fraktet til et øde, ukjent land og skjult i spesielt utgravde tunneler. I 1991 styrter et fly i isødet ved Grønland, som følge av et terroristangrep. Eventyreren Dirk Pitt er på oppdrag i det samme området. Han blir dratt inn i saken og kommer på sporet etter Alexandrias skatter. For det blir funnet enn gullmynt fra oldtiden - en mynt som ikke skal befinne seg så langt mot nord. Men samtidig må Brad Pitt kjempe mot de kyniske terroristene som truer verdensfreden.
Utgivelsesår 2009
ISBN13 9788202314705
EAN 9788202314705
Serie Dirk Pitt
Genre Agenter og spioner
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket91 bokelskere følger dette verket.