Bli med inn i en forrykende verden full av helter og fryktsomme enhjørninger i denne episke nye fantasyserien for alle som elsker Harry Potter og Percy Jackson. Tretten år gamle Skandar Smith har bare lyst å bli enhjøringsrytter. Å bli en av de heldige få som får klekke ut en enhjørning. Å knytte bånd for livet, trene sammen og kjempe for ære – bli en helt. Men akkurat idet Skandars drøm skal gå i oppfyllelse, begynner ting å bli farligere enn forventet. En mørk og ekkel fiende har stjålet øyas mektigste enhjørning – og når trusselen blir større, oppdager Skandar en hemmelighet som kan forandre verden for alltid. Gjør deg klar for uventete helter, elementmagi, luftbårne kamper, eldgamle hemmeligheter, neglebitende race og blodtørstige enhjørninger.
Utgivelsesår 2022
ISBN13 9788205561311
EAN 9788205561311
Serie Skandar (1)
Genre Fantasy
Enhjørninger er skumle. I hvert fall i denne boken. Dette er en veldig spennende fantasy bok for ungdom, som nok passer kanskje spesielt godt for fans av Percy Jackson. Selv om det skal sies at det ikke er en mytologisk bok, selv med disse fantastiske skapningene. Den handler om 13-år gamle Skandar som former et skjebnebånd med en enhjørning og blir en enhjørningsrytter. Samtidig har Skandar krefter han ikke burde ha og må skjule sine evner for frykt at hans enhjørning skal bli tatt fra ham. En flott bok som jeg kommer til å ha et øye på slik at jeg ikke går glipp av fortsettelsen når den kommer ut.