Nervepirrende krim om selvmord og psykisk helse fra Sofie Sarenbrant! En tenåringsjente legger seg foran trikken i Stockholm og unnslipper døden med et nødskrik. I en annen del av Sverige sitter en mann fanget i et hull i skogen og venter på en altfor langsom død, mens konsekvensene av en affære raser gjennom hodet. Politietterforsker Emma Sköld, travelt opptatt med drapet på en tv-profil, frykter at sakene henger sammen. Det blir opp til henne å komme til bunns i dem, før nok et offer blir lurt inn i døden. Sofie Sarenbrant har blitt kåret til Årets krimforfatter i Sverige tre ganger. Av hennes 6 millioner solgte bøker handler de fleste av dem om Emma Sköld. Skammekroken er den etterlengtede bok 7 i serien om den populære etterforskeren. "Når det gjelder å fortelle om samtiden finnes det få som slår Sofie Sarenbrant" – Dagens Nyheter "Fantastisk spennende ... Det er utrolig dyktig og effektivt fortalt. Man klarer ikke å slutte å lese!" – TV4 Nyhetsmorgon "For deg som virkelig elsker en skikkelig neglebiter" – Tara "Spennende og velskrevet" – Uppsala Nya Tidning ”Spännande och välskrivet.” Björn G Stenberg, Upsala Nya Tidning "Som alltid med Sarenbrant blir jeg sittende og sluke boken" – Ebba von Sydow
Utgivelsesår 2024
ISBN13 9788202839031
EAN 9788202839031
Serie Emma Sköld (7)
Genre Politi og detektiver Krim
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket8 bokelskere følger dette verket.