Omtale fra forlaget
Finnes det noen som ikke elsker sjokolade? Vi spiser det som godteri, vi drikker kakao på tur, vi gir bort konfekt i gave. Vi serverer sjokoladekake i barnebursdagen og spiser sjokoladepudding til dessert. Enten du er proff eller amatør på kjøkkenet, lager du ganske sikkert stadig vekk mat med sjokolade hele tiden.
I Sjokoladeboka har Sverre Sætre brukt all sin sjokoladekunnskap til å lage den definitive kokeboka om sjokolade på norsk. Her har Sverre samlet det han selv mener er de aller beste oppskriftene på de beste og viktigste sjokoladerettene - fra hverdagsfavoritter som cookies og varm sjokolade til kompliserte kakeklassikere som Saint Honoré og Sarah Bernhardt. Sætre forklarer hvorfor nettopp disse oppskriftene er så gode, viser hvordan du skal gå fram for å tilberede dem riktig, og foreslår alternativer eller variasjoner for dem som vil utforske videre. Illustrerte steg-for-steg-forklaringer tar deg gjennom alle vanskelige punkter i oppskriftene. Resultatet er en overdådig, praktisk og fristende grunnbok - like nyttig enten du er nybegynner eller feinschmecker. Sjokoladeboka er drømmeboka for alle som liker sjokolade.
Sverre Sætre er Norges fremste og mest folkekjære konditor, kjent fra TV-serier, avisspalter og en rekke bestselgende og prisbelønte kokebøker. I tillegg er han Norges kanskje største sjokoladeekspert: I over to tiår har han arbeidet profesjonelt med sjokolade - på kokkelandslaget, på noen av landets fremste restauranter og på sitt eget nyskapende konditori i Oslo.
Forlag Press
Utgivelsesår 2019
Format Innbundet
ISBN13 9788232802937
EAN 9788232802937
Språk Bokmål
Sider 255
Utgave 1
Tildelt litteraturpris Beste norske kokebok 2019 Norlis kokebokpris 2019
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Som den store sjokoladeelskeren jeg er, så var dette absolutt en interessant bok som jeg måtte se nærmere på! Her er det mye godt! Boka er verdt å ta en titt på, enten du skal lage en kake, lage sjokolade eller bare er interessert i sjokolade. Bare pass på så du ikke får abstinenser av bildene, selv skal jeg gå å ta meg en kopp kakao etter å ha studert boka ;)
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket