Siste sporvogn til Elysian Fields

av (forfatter) og Hege Mehren (oversetter).

Vigmostad Bjørke 2004 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.14 (7 terningkast.)

29 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dave Robicheaux drar til New Orleans for å hjelpe Fader Jimmy Dolan, en nær venn som har blitt overfalt og banket opp. Sammen med Clete Purcell oppsøker han den mistenkte, Gunner Ardoin. Hevnen blir så voldsom at politiet ber Dave om å ikke vise seg i New Orleans igjen. Dolan trekker Dave inn i kampen mot søppelrasisme i de fattige boligområdene, og det leder dem til jakten på skjebnen til en legendarisk svart bluesmusiker som forsvant sporløst fra lenkegjengen mens han arbeidet på en plantasje. Tre tenåringsjenter dør i en eksplosiv bilulykke. Med en far som er gal av sorg og hevntørst, og en kompleks leiemorder på jakt etter Fader Dolan er Dave Robicheaux i ferd med å komme i tidsnød. Dette er den 13. boka om Dave Robicheaux.

Omtale fra forlaget


I Siste sporvogn til Elysian Fields drar Dave Robicheaux til New Orleans for å hjelpe Fader Jimmy Dolan, en nær venn som har blitt brutalt overfalt og skambanket. Sammen med Clete Purcell oppsøker han den mistenkte, en narkolanger og pornostjerne ved navn Gunner Ardoin. Hjelpen, eller hevnen, blir så voldsom at politiet ber Robicheaux unngå å vise seg i New Orleans igjen.

Dolan trekker Robicheaux inn i kampen mot søppelrasisme i de fattige boligområdene. Dette leder dem til jakten på den egentlige skjebnen til en legendarisk svart bluesmusiker som forsvant sporløst fra lenkegjengen mens han arbeidet på plantasjen til den kjente forretningsmannen Castille LeJeune.

Tre tenåringsjenter dør i en eksplosiv bilulykke etter å ha kjøpt daiquiri i en drive-in-kiosk like utenfor byen. Med en far som er gal av sorg og hevntørst, og en kompleks leiemorder på jakt etter Fader Dolan er Robicheaux i ferd med å komme i tidsnød.

Bokdetaljer

Forlag Vigmostad Bjørke

Utgivelsesår 2004

Format Innbundet

ISBN13 9788241903236

EAN 9788241903236

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt sted New Orleans

Språk Bokmål

Sider 341

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 4 1 1 1 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Andre utgaver