Noen av elevene er mer frampå, noen mer begavet og noen mer kule enn de andre, likevel er samholdet i klassen flott, mener læreren. Madeleine føler det ikke slik. Hun er klumpete, tung og grå, og gjør aldri noe ut av seg. Men hun ønsker ikke å være sånn. Hun vil ikke være usynlig. Hun vil ha hevn. Hun vil få dem til aldri å glemme.
Ingensteder. En helt vanlig svensk småby. 9B. En helt vanlig svensk klasse, bare helt utrolig bra. Fantastisk samhold. Men, alle kan ikke være like frampå som Elsa Marie. Eller like begavet som Riina. Eller like kul som Pepsi-Pepsi, som setter alle jenters hjerte i brann. I klassen går også Madeleine, usynlige Madeleine, som aldri gjør noe ut av seg. Klumpete, tung og grå. Ingen vet at i hennes hjerte brenner en flamme, like sterk som hos noen annen. Hun vil synes. Hun vil hevne. Hun vil få dem til å aldri glemme.
Utgivelsesår 2001
ISBN13 9788203243660