Bind 1: Sult, Mysterier. Bind 2: Redaktør Lynge, Ny jord, Pan. Bind 3: Siesta, Victoria, I Æventyrland. Bind 4: Kratskog, Sværmere, Stridende liv, Under høststjærnen. Bind 5: Benoni, Rosa, En vandrer spiller med sordin. Bind 6: Børn av tiden, Segelfoss by. Bind 7: Den siste glæde, Markens grøde. Bind 8: Konerne ved vandposten. Bind 9: Siste kapitel. Bind 10: Landstrykere. Bind 11: August. Bind 12: Men livet lever. Bind 13: Ringen sluttet. Bind 14: Ved rikets port, Livets spil, Aftenrøde, Munken Vendt. Bind 15: Dronning Tamara, Livet ivold, Det vilde kor, På gjengrodde stier.
Hamsuns samlede verker i 15 billige pocketbind! Inneholder: Bind 1: Sult, MysterierBind 2: Redaktør Lynge, Ny jord, PanBind 3: Siesta, Victoria, I ÆventyrlandBind 4: Kratskog, Sværmere, Stridende livBind 5: Benoni, Rosa, En vandrer, Spiller med sordinBind 6: Børn av tiden, Segelfoss byBind 7: Den siste glæde, Markens grødeBind 8: Konerne ved vandposten Bind 9: Siste kapitelBind 10: LandstrykereBind 11: AugustBind 12: Men livet leverBind 13: Ringen sluttetBind 14: Ved rikets port, Livets spil, Aftenrøde, Munken vendtBind 15: Dronning Tamara, Livets ivold, Det vilde kor, På gjengrodde stier
Utgivelsesår 2000
ISBN13 9788205275409
EAN 9788205275409
Serie Hamsun, K. Samlede verker 1-15. Heftet. Bindene selges ikke enkeltvis
Genre Klassisk litteratur
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketDet var intet pent på denne mand, han var så ufuldkommen, stærk nok over akslerne, men med nogen skrøpelige lægger, han så ut som han var undfanget av en elev, en lærling i faget, og gjort på en tjenestepike.
Fra "Siste kapitel".
En ufrugt, en forbryter, selve den fagmæssige lastefuldhet, men pragtsyk, glimrende, soppenes kardinal.
(Om fluesopp)
Hun vet intet især, hun taler mellemklassens unuancerte norsk, hun kan ikke synge mere end alle andre, har ikke lært å styre hus, kan ikke gjøre en dags arbeide, ikke sy sin egen bluse, men hun kan klikke på en skrivemaskine og hun har lært fransk.
Fra "Siste kapitel"
Det var en dame ute i årene, fraskilt manden, men endda med ubrukte reserver, pudder i ansiktet, stramt korset og smil.
Fra "Siste kapitel".
Hun var blit litt rød, kanske av en tanke, en erindring, det var pent, hun var ophidset og vakker.