I tre år har Katja og vennene hennes sett frem til denne våren. De er endelig ferdige med videregående og midt i russefeiringen. At noen flipper helt ut og tøyer grensene litt for langt, er noe man må regne med. Men det som nå skjer er at reglene blir brutt. En av jentene blir funnet drept. En av de andre blir utsatt for en bilulykke. Da Katja prøver å nøste sammen alle løse tråder, forsvinner hun.
Forlag Gyldendal Tiden
Utgivelsesår 1996
ISBN13 9788205239173
EAN 9788205239173
Serie Katja (11)
Genre Spenning
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketLivet er hva du selv gjør det til.
Du vet hvordan Journalistene forvrenger virkeligheten og lager sine egne egne versjoner av sannheten.