En litt forvirret forfatter skriver en roman om en atskillig mer forvirret forfatter som skriver Romanen om Merkel Hanssen og Donna Winter og den store flukten. Historien foregikk den sommeren det regnet støtt, og ingen enhjørninger viste seg.
Forlag Gyldendal Tiden
Utgivelsesår 1986
ISBN13 9788205166462
EAN 9788205166462
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketFra Slyngveien 1 tar det 22 minutter å gå til butikken uten barnevogn. Med barnevogn på isføre og attpåtil i snøvær og motvind og med en unge ved hånden, er det ikke vanskelig å tenke seg at det kanskje ikke blir noen middagsmat den dagen i enkelte småbarnshjem. Hjemmeværende husmødre i Slyngskog borettslag har det ikke helt enkelt.